Részletes kereső

RÉSZLETES KERESŐ

Notebook - Laptop - Tablet - PC - Alkatrész - Periféria

Denon DHT-S316 2.1 csatornás hangprojektor


Denon DHT-S316 2.1 csatornás hangprojektor

116 471.-
(-7 % kedvezménnyel)

Denon DHT-S316 2.1 csatornás hangprojektor kosárba


Denon DHT-S316 2.1 csatornás hangprojektor

Raktáron

Átvehető, szállítható 0-2 munkanapon belül (visszajelzünk!)


Denon DHT-S316 2.1 csatornás hangprojektor további információk

A DHT S316 bluetooth funkciója által lehetőség nyílik vezeték nélküli audio streaming-re a telefonok, táblagépek vagy hordozható, mobil bluetooth-chippel ellátott számítógépek és egyéb eszközök esetében. Ez azt is jelenti, hogy hozzáférhet a mobil eszközén tárolt zenéihez, online zenei szolgáltatásokhoz, internet rádiókhoz a Denon által biztosított kiváló hangminőségben. A Denon DHT-S316 a virtuális, térhatású hangok előállításához fejlett, pszichoakusztikus algoritmusokat használ, így élvezetesebbé téve a televíziózást és filmnézést a hallgató számára.

Jellemzők:

  • A Denon DHT-S316 soundbar mindössze 5 cm-es vastagságával és diszkrét megjelenésű, vezeték nélküli mélysugárzójával a márkára jellemző, kiváló minőségű térhangzást biztosít otthonában, miközben képes kezelni a több csatornás Dolby Digital és a DTS kódolású hangsávokat, valamint a beépített Bluetooth modulnak köszönhetően a telefonról, táblagépről, és egyes mobil bluetooth-chippel ellátott hordozható számítógépekről, és egyéb eszközökről vezeték nélkül is képes hangot lejátszani.
  • A DHT-S316 soundbar keskeny kivitelének köszönhetően a TV-készülék elé helyezhető anélkül, hogy a képernyő alsó részét eltakarná, valamint a beépített rögzítőfuratok segítségével a falra is felszerelhető. A 2 x 1 db 1”-os magas hangsugárzó és a 2 x 2 db 1,25" x 4,4"-os közép hangsugárzó kiváló hangzást biztosít, a 5,5”-os mélysugárzó pedig a mélyhangok erőteljes és tiszta reprodukciójával adja vissza a lejátszott tartalomnak megfelelő eseménytér érzetét. A Denon DHT S316 a beépített Dolby Digital és DTS dekóderek, illeve a Dolby Virtual Surround rendszerek együttes jelenlétének köszönhetően lenyűgöző, többcsatornás hanghatást tud varázsolni a hallgatóság köré, a vezeték nélküli mélysugárzó pedig bárhol elrejthető a szobában, így csak és kizárólag az átható, kristálytiszta térhangzás kerül a figyelem középpontjába.
  • A TV-n megjelenő tartalom, illetve a TV-műsor hangjának hallgatásához egyszerűen csak csatlakoztassa a mellékelt HDMI kábelt a Denon DHT-S316 Soundbar és a TV-készülék HDMI (ARC) jelzésű aljzataihoz, lehetővé téve a hangerő szabályozását is a TV távirányítójának segítségével, ami rendkívül egyszerűvé teszi a soundbar első telepítését és mindennapi használatát. Teljes mértékben kihasználhatja a szokványos televíziós tartalmak és a modern, okos (Smart) TV-k nyújtotta lehetőségeket, így az alkalmazások hangjának problémamentes hallgatása sem jelenthet gondot. A DHT-S316 csatlakoztatása optikai digitális bemeneten keresztül is történhet, így a HDMI ARC technológiával nem rendelkező, vagy annak használatát külső gyártók számára nem engedélyező TV készülékek esetében is használhatja azt.
  • A párbeszédek kiemelését a Denon Dialogue Enhancer technológia biztosítja, így a filmek, TV-műsorok beszéd- és énekhangjai a hangerő növelése nélkül is érthetőek maradnak.

Denon DHT-S316 2.1 csatornás hangprojektor paraméterek

TermékkódR201037
Gyártókód201037
GyártóDENON
Hangcsatorna2.1
HDMI be
HDMI ki
TípusHangprojektor

Denon DHT-S316 2.1 csatornás hangprojektor ár

WEB bruttó akciós ár : 116471.-
WEB nettó ár :91 710.-

Bolti bruttó ár : 124 790.-
Bolti nettó ár : 98 260.-

Denon DHT-S316 2.1 csatornás hangprojektor készlet, átvétel

Budapest (csak szállítás, web ár): Van
Dunaharaszti (rendelésre, személyes átvétel): 0-2 munkanap

Vásárláshoz kapcsolódó információk

Személyes átvétel Dunaharaszti boltunkban.
Üzletünk kisebb raktára miatt előkészítés szükséges. Átvétel 0-2 munkanap.

Minden termékünk számlás és magyarországi garanciával rendelkezik!

Webes rendelés nélkül a helyszínen bolti ár érvényes!

https://www.pcnoti.hu/termek/R201037/denon-dht-s316-2-1-csatornas-hangprojektor