Notebook - Laptop - Tablet - PC - Alkatrész - Periféria

Gigaset A280 dect telefon


Gigaset A280 dect telefon

Utolsó ismert ár: 11 294.-
(-7 % kedvezménnyel)

Gigaset A280 dect telefon kosárba


Gigaset A280 dect telefon

Készlethiány

Árról és készletről beszállítói egyeztetés szükséges.


Gigaset A280 dect telefon további információk

Gigaset A280

A kommunikáció szabadsága

 

  • Kihangosító funkció: megvilágított kihangosító gombbal
  • Megvilágított, grafikus kijelző (34 x 22 mm, 1,5")
  • Hosszú, akár 18/200 órás beszélgetési/készenléti idő
  • Telefonkönyv akár 80 bejegyzésre
  •  
  • Híváslista, 25 telefonszámmal

Ez az, amit mi úgy írunk le, hogy „megéri a pénzét”: a Gigaset A280 rendelkezik mindennel, amire egy vezeték nélküli telefonnak szüksége van

 

Új, könnyen kezelhető, vezeték nélküli (DECT) telefont keres, de nem szeretne túl sokat költeni rá? Akkor a Gigaset A280 – a kihangosító funkcióval és a kiváló „Made in Germany” minőséggel – a tökéletes megoldás a céljaira. A felhasználóbarát, nyomásérzékeny gombokkal ellátott billentyűinek köszönhetően egyszerűen és kényelmesen kezelhető. Nyomja meg a megvilágított kihangosító gombot, és máris beszélhet főzés, takarítás, vagy bármilyen egyéb tevékenység közben. Elég kényelmes, nem igaz? Csakúgy, mint az egyszerű „plug & play” beállítási művelet: a telefon előre regisztrálva van a bázisállomáshoz, így a Gigaset A280 készüléket azonnal, a dobozból kivéve használhatja is. De ez még nem minden. Abban is biztos lehet, hogy a Gigaset A280 egy környezetbarát választás, mert az „Eco Mode Plus“ funkcióval láttuk el. Mi másra van még szüksége egy alapszintű vezeték nélküli telefonnak?

Világossá teszi a dolgokat: a nagy, megvilágított grafikus kijelző

 

 

 

Az új A280 olyan nagyméretű, borostyán színű kijelzővel rendelkezik, amely minden szükséges információt egy pillantás alatt megjelenít. A pontmátrix kijelző optimális olvashatóságot biztosít, és emellett meg is van világítva. Így mindent, bármikor láthat: a telefonkönyv vagy a híváslista ellenőrzése még soha nem volt ilyen egyszerű.

Ez mindent leegyszerűsít: könnyű kezelhetőség és beszélgetési szabadság

 

Annak érdekében, hogy ne vesztegesse az idejét, a Gigaset A280 készüléket úgy terveztük, hogy a hívásfolyamat a lehető leggyorsabb legyen. Amint hazaérkezik, azonnal használható a telefon – köszönhető a „plug & play” beállításnak. Az érzékeny nyomáspontoknak köszönhetően a kezelés is nagyon kényelmes. Ez sokkal könnyebbé teszi az olvasást és a navigációt. És még akkor is, ha ugyan elfoglalt, de mindenképpen fel kell vennie a telefont – egyszerűen nyomja meg a kihangosító gombot, és már élvezheti is a kihangosított beszélgetések rugalmasságát. Ezt a funkciót szó szerint órákig élvezheti, mert a hosszú – akár 18 órás – beszélgetési idő lehetővé teszi, hogy a beszélgetések addig tartsanak, ameddig csak akarja. Ne aggódjon a Gigaset A280 akkumulátorának élettartama miatt – a készülék hosszú, akár 200 órás készenléti idővel rendelkezik.

Kényelmes adattárolás: másodpercek alatt elérheti a barátait és a családtagjait

 

Gyűjtse össze az összes telefonszámát egy helyen: egyszerűen csak használja a Gigaset A280 vezeték nélküli telefon akár 80 bejegyzést is tartalmazható telefonkönyvét. Így egyszerűen tudja tartani a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi, és az Önnek legkedvesebb emberekkel. És hogy a dolgok még egyszerűbbek legyenek, a híváslista elmenti a 25 legutóbbi bejövő- vagy nem fogadott hívását, valamint a 10 legutóbbi kimenő hívásainak a telefonszámát is. Ez egyszerűen tökéletes a visszahíváshoz – vagy egy megszakadt hívás újbóli felvételéhez.

Szolgálatra készült: praktikus információk, amelyekre egész nap szüksége van

 

A Gigaset A280 analóg telefon tökéletesen megbízható készülék minden alapvető információ megjelenítésére. A hívófél azonosító funkciója azonnal közli Önnel, hogy ki hívja, amikor megcsörren a telefonja. A Gigaset A280 kijelzi a dátumot és a hívás időtartamát is, emellett kényelmes riasztási funkcióval is rendelkezik.

Zöld lámpa a környezetért: sugárzásmentes hívások az „ECO DECT” segítségével

 

Mint minden Gigaset vezeték nélküli telefon, a Gigaset A280 is a környezetbarát „ECO DECT” technológiával van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy a telefonok készenléti üzemmódban sugárzásmentesek – még akkor is, ha több kézibeszélővel rendelkezik –, amennyiben a bázisállomás és az összes regisztrált kézibeszélő is támogatja az „ECO DECT” technológiát. Telefonhívás közben az átviteli teljesítmény automatikusan a bázisállomás és a kézibeszélő közötti távolsághoz igazodik. Minél kisebb a távolság a bázisállomástól, annál kisebb a sugárzás. A maximális DECT tartomány elérése érdekében, az „ECO DECT” üzemmód bármikor kikapcsolható.

 

Gigaset A280 dect telefon paraméterek

TermékkódR312341
Gyártókód312341
GyártóGIGASET
Alap színFekete
Beszélgetési idő (max.)
Képátló
Készenléti idő (max.)
KihangosíthatóVan
Kijelző méret
Telefonkönyv80
ÜzenetrögzítőNincs
Vezeték nélküliVan

Gigaset A280 dect telefon ár

WEB bruttó akciós ár : 11294.-
WEB nettó ár :8 893.-

Bolti bruttó ár : 12 101.-
Bolti nettó ár : 9 528.-

Gigaset A280 dect telefon készlet, átvétel

Budapest (csak szállítás, web ár): Készlethiány, egyeztetés szükséges.
Dunaharaszti (rendelésre, személyes átvétel): Készlethiány, egyeztetés szükséges.

Vásárláshoz kapcsolódó információk

Készlethiány. Beszállítói egyeztetés szükséges.

Minden termékünk számlás és magyarországi garanciával rendelkezik!

Webes rendelés nélkül a helyszínen bolti ár érvényes!

https://www.pcnoti.hu/termek/R312341/gigaset-a280-dect-telefon