Notebook - Laptop - Tablet - PC - Alkatrész - Periféria

Immortals of Aveum Xbox Series X játékszoftver


Immortals of Aveum Xbox Series X játékszoftver

11 200.-
(-7 % kedvezménnyel)

Immortals of Aveum Xbox Series X játékszoftver kosárba


Immortals of Aveum Xbox Series X játékszoftver

Raktáron

Átvehető, szállítható 0-2 munkanapon belül (visszajelzünk!)


Immortals of Aveum Xbox Series X játékszoftver további információk

ÉBRESZD FEL AZ ERŐDET

Ébreszd fel az erődet, állítsd meg az örök háborút, mentsd meg a világokat. Az IMMORTALS OF AVEUMTM egy egyjátékos, belső nézetű, mágikus lövöldözős játék, amely Jak történetét meséli el, aki egy szakadék szélén tántorgó világ megmentésére csatlakozik az elit harci mágusok rendjéhez. Válj a mágia három erejének mesterévé, indíts útjára varázslatokat halálos erővel, és tizedeld meg az ellenség csapatait egy olyan játékban, amely dacol a belső nézetű lövöldözős játékok megszokott világával.
 
 A Seren utcáin sok nélkülözés közepette felnőtt Jak valójában egy „Váratlan” – olyasvalaki, akinél már felnőttként váratlanul mágikus képességek mutatkoznak meg. A benne rejlő, újonnan felfedezett lehetőségek miatt Jaket tiltakozása ellenére bevonják az emberiség mágia feletti irányítás elnyeréséért folyó végtelen háborújába. Az Aveum két leghatalmasabb királysága közötti több száz éves patthelyzet után Rasharn Luciumot és szövetségeseit a vég határára taszította. Az örök háború a két ellenséges oldalon harcoló katonák és nagy erejű mágusok légiói között zajlik. Jaknak és a Halhatatlanok elit rendjének fel kell fednie Aveum zavaros múltjának rejtelmeit, hogy megtudják, van-e remény a jövőjének megmentésére. 

Az IMMORTALS OF AVEUMTM játékot az Ascendant Studios, egy független AAA csapat fejlesztette Bret Robbins, a Dead Space és a Call of Duty kreatív igazgatója vezetésével, és az EA Originals kiadásában jelent meg. 

 

FŐBB JELLEMZŐK


LÉGY HARCI MÁGUS
Csatlakozz a Halhatatlanok rendjéhez, Lucium bajnoki védelmezőihez, és öltsd magadra Jak, az elit Triarch Magnus szerepét. Indíts útjára varázslatokat halálos erővel, és tizedeld meg az ellenség csapatait egy olyan játékban, amely dacol az FPS-játékok megszokott világával.

VÁLJ MÁGIÁD MESTERÉVÉ
Gyors léptékű és gyorsan változó, belső nézetes, mágiaalapú küzdelem, amelyet könnyű megtanulni, és remek érzés elsajátítani, ahol a mágia egyszerre a támadás és a védelem alapja is. A játékosok kreatívan kihasználhatják a mágia mindhárom erejét, és az ügyes lánctámadásokért, illetve a jól időzített ellentámadásokért jutalmat érdemelnek.

ENGEDD SZABADJÁRA A VARÁZSLATOK ARZENÁLJÁT
Oldj fel és fejlessz több mint 25 varázslatot és 80 tehetséget. Fedezz fel, fejlessz és készíts több száz darab mágikus felszerelést. Utána pedig hozd összhangba a játékstílusodat a varázslat mindhárom erejével, és légy Aveum leghatalmasabb Triarch Magnusa!

MENTS MEG EGY SZAKADÉK SZÉLÉN TÁNTORGÓ VILÁGOT
Jak, egy „Váratlan”, az örök háború közepén találja magát, amely egy végtelen küzdelem a mágia birtoklásáért Lucium és Rasharn között. Jaknak és Lucium elit Halhatatlanjainak versenyre kell kelniük, hogy felfedjék Aveum múltjának rejtelmeit, hátha van remény a jövőjének megmentésére. 

 

Immortals of Aveum Xbox Series X játékszoftver paraméterek

TermékkódR369971
Gyártókód369971
GyártóELECTRONIC ARTS
CsaládImmortals of Aveum
Kiadásstandard
Korhatár16 év
MűfajFPS
PlatformXbox Series X
TípusJátékszoftver

Immortals of Aveum Xbox Series X játékszoftver ár

WEB bruttó akciós ár : 11200.-
WEB nettó ár :8 819.-

Bolti bruttó ár : 12 000.-
Bolti nettó ár : 9 449.-

Immortals of Aveum Xbox Series X játékszoftver készlet, átvétel

Budapest (csak szállítás, web ár): Van
Dunaharaszti (rendelésre, személyes átvétel): 0-2 munkanap

Vásárláshoz kapcsolódó információk

Személyes átvétel Dunaharaszti boltunkban.
Üzletünk kisebb raktára miatt előkészítés szükséges. Átvétel 0-2 munkanap.

Minden termékünk számlás és magyarországi garanciával rendelkezik!

Webes rendelés nélkül a helyszínen bolti ár érvényes!

https://www.pcnoti.hu/termek/R369971/immortals-of-aveum-xbox-series-x-jatekszoftver