Notebook - Laptop - Tablet - PC - Alkatrész - Periféria

Jimmy BX7 Pro por és atka porszívó


Jimmy BX7 Pro por és atka porszívó

Utolsó ismert ár: 56 151.-
(-7 % kedvezménnyel)

Jimmy BX7 Pro por és atka porszívó kosárba


Jimmy BX7 Pro por és atka porszívó

Készlethiány

Árról és készletről beszállítói egyeztetés szükséges.


Jimmy BX7 Pro por és atka porszívó további információk

JIMMY BX7 Pro por és atka porszívó
Megszabadul a baktériumoktól és az allergénektől. A Jimmy BX7 Pro kézi porszívó UV fény, ultrahang és 60°C magas hőmérséklet segítségével hatékonyan távolítja el a port, a baktériumokat és a poratkákat. Erőteljes 700 W-os motorral van felszerelve, és speciálisan kialakított keféjének köszönhetően tökéletes matracok, kanapék és egyebek tisztítására. Emellett 3 üzemmód közül választhat. Ezenkívül intelligensen érzékeli a port, és fejlett szűrőrendszert kínál.


Mondjon búcsút az allergéneknek
Még a látszólag tiszta ágyak vagy kanapék is tele lehetnek baktériumokkal, virágporral és egyéb allergénekkel. Minden 1 g porra körülbelül 13270 poratka jut! Gyakran válnak allergiák, bőrproblémák, légúti megbetegedések okozóivá – érdemes tehát hatékonyan küzdeni ellenük. A Jimmy BX7 Pro porszívóval nemcsak ágyát, ágyneműjét, kanapéját, babaágyát vagy foteljét fogja alaposan kiporszívózni, hanem az allergénektől és a baktériumoktól is megszabadul.


3 módszer a baktériumok és poratkák elleni küzdelemhez
A Jimmy BX7 Pro porszívó 3 módon tünteti el az allergéneket és a baktériumokat. A magas, 60°C-os hőmérséklet mélyen behatol az ágyneműkbe és a matracokba, hogy eltávolítsa a poratkákat és a baktériumokat. Ezenkívül kellemesen melegíti az ágyat, ami felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul a hideg, esős napokon. Ezenkívül a készülék gyorsan felmelegszik - körülbelül 5 másodperc elegendő neki. Sőt, az ultrahang hatékonyan elpusztítja a poratkákat és megakadályozza azok szaporodását, míg a 253 nm hullámhosszú UV fény akár 99,99%-os hatékonysággal távolítja el az allergéneket és a baktériumokat.


Könnyedén kezeli a szennyeződéseket
Mi teszi lehetővé a BX7 Pro porszívó ilyen hatékony használatát? A készülék erős, de energiatakarékos motorral van felszerelve, melynek teljesítménye eléri a 700 W-ot. Ennek eredményeként gyorsan és hatékonyan távolítja el a port. 3 rendelkezésre álló mód közül is választhat – most könnyedén beállíthatja a porszívó teljesítményét az Ön igényei szerint. Sőt, a BX7 Pro hangereje csak körülbelül 78 dBA – ne aggódjon, hogy a hangos zaj felébreszti gyermekét, vagy megzavarja a háztartás többi tagját.


Átgondolt kefe kialakítás
Tapasztalja meg, mekkora különbséget tud tenni egy megfelelően megtervezett porszívókefe. A szabadalmaztatott, független motorral ellátott görgő puha sörtékből és gumisörtékből készült, így alaposan megtisztíthatja matracát anélkül, hogy megsértené a felületét. Ráadásul a kefenyílás szélessége akár 245 mm széles, ami a porszívó 5 méteres, mozgásszabadságot biztosító vezetékével kombinálva lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt leporszívózza az egész ágyat.


Hatékony szűrés
Hosszú időre szabaduljon meg a portól és egyéb szennyeződésektől. A BX7 Pro porszívó szabadalmaztatott kettős ciklonos szűrési technológiát használ, és MFI szűrővel is fel van szerelve, amely felfogja a finom részecskéket, port és poratkákat. Speciális acélhálóval is rendelkezik, amely felelős a nagyobb szennyeződések, például a haj felfogásáért. Emellett a készülék átlátszó, 0,5 literes portartálya könnyen eltávolítható, kiüríthető és folyó víz alatt mosható.


Porérzékelő funkció
Többé nem kell azon töprengenie, hogy otthona elég tiszta-e. A BX7 Pro porszívó intelligens érzékelővel van felszerelve, amely pontosan érzékeli a környezetben található port és poratkákat. A felszívott felület szennyezettségi szintjével kapcsolatos információk a készülék beépített LED-kijelzőjén láthatóak. A kék azt jelenti, hogy tiszta, a piros-kék azt jelenti, hogy koszos, a piros pedig azt, hogy nagyon koszos. Egy pillantás alatt biztos lehet benne, hogy sikeresen eltávolította a port és a poratkákat!/p> 

A doboz tartalma:

 • Porszívó
 • Tápkábel
 • MFI szűrő
 • Tisztító kefe
 • Használati utasítás

Tulajdonságok

 • Névleges teljesítmény    700 W
 • UV fényteljesítmény    550 mW
 • Légáramlási sebesség    0.5 m³perc
 • Szívónyomás    16 KPa
 • Zaj    78 dBA
 • Ciklon típus    Kettős ciklon
 • Portartály űrtartalma    0,5 L
 • Kefe anyaga    Nejlon sörték és gumisörte kombinációja
 • Szűrő típusa    HEPA osztályú MFI
 • Szűrők száma    2
 • Meleg levegő hőmérséklete    60 ?
 • Ultrahangos    Igen
 • Dust sensor    Igen
 • LED kijelző    Igen
 • Üzemmódok    3
 • Töltő adapter    Nem

Jimmy BX7 Pro por és atka porszívó paraméterek

TermékkódR399780
Gyártókód399780
GyártóJIMMY
Alap színKék
Egyéb színFekete
Energia ellátásHálózati
Kábel hosszúság
Portároló típusaPortartály
Szívóteljesítmény
SzűrőrendszerHEPA + Ciklon
Tartály űrtartalma
Teljesítmény
TípusKézi porszívó
Tisztítás típusaSzáraz
Zajszint

Jimmy BX7 Pro por és atka porszívó ár

WEB bruttó akciós ár : 56151.-
WEB nettó ár :44 214.-

Bolti bruttó ár : 60 162.-
Bolti nettó ár : 47 372.-

Jimmy BX7 Pro por és atka porszívó készlet, átvétel

Budapest (csak szállítás, web ár): Készlethiány, egyeztetés szükséges.
Dunaharaszti (rendelésre, személyes átvétel): Készlethiány, egyeztetés szükséges.

Vásárláshoz kapcsolódó információk

Készlethiány. Beszállítói egyeztetés szükséges.

Minden termékünk számlás és magyarországi garanciával rendelkezik!

Webes rendelés nélkül a helyszínen bolti ár érvényes!

https://www.pcnoti.hu/termek/R399780/jimmy-bx7-pro-por-es-atka-porszivo