Notebook - Laptop - Tablet - PC - Alkatrész - Periféria

Jimmy BX6 Pro por és atka porszívó


Jimmy BX6 Pro por és atka porszívó

Utolsó ismert ár: 53 981.-
(-7 % kedvezménnyel)

Jimmy BX6 Pro por és atka porszívó kosárba


Jimmy BX6 Pro por és atka porszívó

Készlethiány

Árról és készletről beszállítói egyeztetés szükséges.


Jimmy BX6 Pro por és atka porszívó további információk

JIMMY BX6 Pro por és atka porszívó
Mondjon búcsút a pornak, a baktériumoknak és a poratkáknak. A Jimmy BX6 Pro kézi porszívóval könnyedén teremthet tiszta, biztonságos környezetet otthonában. A készülék ultrahanggal és UV-sterilizálással távolítja el az allergéneket akár 99,99%-os hatékonysággal. Ezenkívül lehetővé teszi a levegő tisztítását a negatív ionoknak köszönhetően. A hatékony működésért viszont egy 600 wattos motor felel. Sőt, a porszívó intelligensen érzékeli a port és a poratkákat, és 3 üzemmód közül választhat.

Vigyázzon saját és családja egészségére
Tanulmányok kimutatták, hogy még egy látszólag tiszta matrac, ágynemű vagy kanapé is tele lehet porral, allergénekkel, baktériumokkal és sok mással. Az eredmény gyakran bőrproblémák, allergiák és légúti betegségek lehetnek. A Jimmy BX6 Pro segítségével ezt elkerülheti! Ezzel a praktikus eszközzel eltávolíthatja ágyából, ágyneműjéből, babaágyából, kanapéjából vagy foteléből a káros részecskéket.

 

Új és továbbfejlesztett kefe kialakítás
A porszívó továbbfejlesztett keféje egy szabadalmaztatott hengerrel van felszerelve, amely puha sörtékből és gumiszalagból áll. Független motorral is rendelkezik. Mindez azt jelenti, hogy segítségével alaposan megtisztíthatja matracát anélkül, hogy a felülete megsérülne. Ráadásul a kefenyílás 245 mm széles, ami a mozgásszabadságot biztosító hosszú, 5 méteres kábellel kombinálva meglepően rövid idő alatt lehetővé teszi az egész ágy alapos felporszívózását.

 

A negatív ionok ereje
Ügyeljen a tiszta levegőre otthonában. A tisztítás során nagyszámú negatív ion szabadul fel a levegő tisztítására. Ez egészséges és allergénmentes környezetet teremt, ahol az egész család biztonságban érezheti magát.

 

Lenyűgöző teljesítmény
A porszívó továbbfejlesztett motorral van felszerelve, amely 600 watt teljesítményével tűnik ki, és rendkívül csendesen működik. Mondjon búcsút a bosszantó hangos zajnak! Ennek eredményeként élvezheti a készülék stabil, hatékony működését. Ezenkívül a nagy szívóerő lehetővé teszi a por és egyéb szennyeződések gyors és hatékony eltávolítását. A porszívó 3 működési módot is kínál: porszívózás, szennyeződések UV negatív ionok, szennyeződés negatív ionok felszívása és UV negatív ionok felszívása. Így testreszabhatja a BX6 Pro működését igényeinek megfelelően.

 

Porérzékelő funkció
Többé nem kell azon töprengenie, hogy sikerült-e rendesen kitakarítania lakását. A BX6 Pro porszívó beépített intelligens érzékelővel rendelkezik, amely a por és a poratkák pontos észleléséért felelős. Ezenkívül egy speciális LED-jelzővel is fel van szerelve, amely színt vált, hogy tudassa Önnel, mennyire piszkos a felszívott felület. A kék azt jelenti, hogy tiszta, a sárga azt, hogy piszkos, a piros pedig azt, hogy nagyon piszkos.

 

Megszabadulni az allergénektől és a baktériumoktól
A Jimmyvel könnyedén gondoskodhat Ön és szerettei egészségéről. A BX6 Pro porszívó ultrahang és UV fény segítségével 99,99%-os hatékonysággal távolítja el a poratkákat és gátolja növekedésüket. Ez azt jelenti, hogy gyorsan és hatékonyan, mégis biztonságosan megszabadulhat a baktériumoktól és allergénektől hosszú időre. Válasszon bevált megoldásokat, és felejtse el a kórokozókat!

 

Modern szűrőrendszer
Mivel távolítja el még a BX6 Pro porszívó a szennyeződéseket? A készülék HEPA szűrőt használ, amely felfogja a poratkákat és egyéb finom részecskéket. A porszívó egy nagy, dupla, 0,5 literes portartállyal is fel van szerelve. Az egyik a szennyeződések összegyűjtésére, a másik a szűrésre szolgál. Kiürítése nem okoz gondot, és gond nélkül ki is moshatja folyó víz alatt.

Tulajdonságok

 • Névleges teljesítmény    600 W
 • UV fény teljesítménye    550 mW
 • Légáramlási sebesség    0,5 m³/perc
 • Szívónyomás    15 kPa
 • Zaj    79 dBA
 • Ciklon típus    Dupla ciklon/dupla csésze
 • Portartály űrtartalma    0,5 l
 • Kefe anyaga    Nejlon sörték és gumiszalag kombinációja
 • szűrő típus    HEPA
 • Szűrők száma    2
 • Ultrahangos    Igen
 • Negatív ionok    Igen
 • Porérzékelő    Igen
 • LED képernyő    Igen
 • Üzemmódok    3
 • Töltő adapter    nem

Jimmy BX6 Pro por és atka porszívó paraméterek

TermékkódR399782
Gyártókód399782
GyártóJIMMY
Alap színSzürke
Egyéb színFekete
Energia ellátásHálózati
Kábel hosszúság
Portároló típusaPortartály
Szívóteljesítmény
SzűrőrendszerHEPA
Tartály űrtartalma
Teljesítmény
TípusKézi porszívó
Tisztítás típusaSzáraz
Zajszint

Jimmy BX6 Pro por és atka porszívó ár

WEB bruttó akciós ár : 53981.-
WEB nettó ár :42 505.-

Bolti bruttó ár : 57 836.-
Bolti nettó ár : 45 540.-

Jimmy BX6 Pro por és atka porszívó készlet, átvétel

Budapest (csak szállítás, web ár): Készlethiány, egyeztetés szükséges.
Dunaharaszti (rendelésre, személyes átvétel): Készlethiány, egyeztetés szükséges.

Vásárláshoz kapcsolódó információk

Készlethiány. Beszállítói egyeztetés szükséges.

Minden termékünk számlás és magyarországi garanciával rendelkezik!

Webes rendelés nélkül a helyszínen bolti ár érvényes!

https://www.pcnoti.hu/termek/R399782/jimmy-bx6-pro-por-es-atka-porszivo